Avoin paikka: verkkosovelluskehittäjä

25.5.2018

Haussa verkkosovelluskehittäjä, joka hallitsee WordPressin teknisemmät puolet ja haluaa olla mukana kehittämässä verkkopalveluita ja halutessaan myös Poutapilveä.

Tällainen työ on kyseessä

Tällä hetkellä verkkopalveluita tehdään WordPressillä. Sen tuntemus luetaan siis tärkeimpien ansioiden joukkoon. Haemme kuitenkin osaajaa, jolle eivät jää jauhot suuhun, kun WordPress jää kaikkien edeltäjiensä tavoin jonain tulevana päivänä historiaan.

Verkkosovelluskehittäjänä toimit osana projektitiimiä. Tuet suunnittelijoita ja front-end devaajia. Yhteisen kielen puhumisesta saa plussaa.

Sinulla on myös valmiudet kaapata teknisemmät tehtävät, jotka vaativat pureutumista moottorin ytimeen tai tietokantaratkaisuihin. Saatat myös huomata tapaukset, joissa säästetään muiden aikaa laatimalla nokkela tekninen ratkaisu muuten työlääseen ongelmaan.

Olet osa asiantuntijatiimiä

Teet töitä osana tiimejä, mutta myös itsenäisenä asiantuntijana. Läheisimpiä työkavereitasi ovat frontit ja suunnittelijat, mutta tulet tekemään töitä myös projektipäällikön, konseptisuunnittelijan ja muidenkin poutislaisten kanssa.

Pari sanaa asiakkaista

Saatat tietää K1-Katsastuksen, Kotuksen, Suomen puolustusministeriön, Akavan ja Turun Sataman. Poutapilven asiakkaita kaikki. Niin kuin monet muutkin organisaatiot kunnista liittoihin ja yrityksistä pörssiyhtiöihin.

Yksi asia yhdistää meitä ja asiakkaitamme: halu luoda jotakin ainutlaatuisen toimivaa.

Poutapilvi on juuri sopivan kokoinen

Poutapilvi on 20 vuotta sitten perustettu digitoimisto, joka on kasvanut teknisestä toteuttajasta digitaalisten palveluidenasiantuntijaorganisaatioksi. Olemme tehneet ja nähneet paljon. Jatkossa haluamme muotoilla asiakkaiden haasteet ja tavoitteet digitaalisiksi ratkaisuiksi.

Olemme riittävän suuri tarjoamaan mahdollisuuksia kasvaa omanlaiseensa asiantuntijarooliin osana muuta asiantuntijaorganisaatiota. Samalla olemme riittävän pieni ottamaan jokaisen ideat ja työpanoksen vastaan niiden ansaitsemalla vakavuudella.

Pelikenttä muuttuu jatkuvasti. Tarkat kuviot eteenpäin määräävät Poutapilven työntekijät. Meillä asioihin saa ja pääsee vaikuttamaan. Mihin suuntaan sinä haluaisit alusta ohjata?

Tällaisia poutislaiset ovat

Olemme omien alojemme asiantuntijoita, luovia ajattelijoita, päättäväisiä toteuttajia, suunnittelijoita, kehittäjiä, ohjelmoijia, projektipäälliköitä, sisällöntuottajia, edelläkävijöitä. Ennen kaikkea innostumme siitä, mitä teemme. Ja haluamme tehdä sitä koko ajan entistä paremmin. Siksi kehitämme paitsi asiakkaidemme palveluita myös omia toimintatapojamme ja palveluitamme.

Useimmat poutislaisista ovat viihtyneet täällä jo vuosia – ehkä siksi, että työ on kiinnostavaa ja useimmille meistä sopii vapaus tehdä asiat juuri niin kuin itse asiantuntijana parhaaksi kokee.

Mutta älä usko minua, minähän yritän vain saada sinut hakemaan meille – lue sen sijaan vaikka Villen, Jussin tai Marin ajatuksia Poutapilvellä työskentelystä.

Työntekijän edut

Poutapilven työntekijänä hyödyt seuraavista eduista:

  • Vapaus. Saat tehdä työsi melko vapaasti parhaaksi kokemallasi tavalla – me luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten työsi hoidat.
  • Lounas- ja liikuntasetelit.
  • Toimisto. Poutapilven kotoisa toimisto on viihtyisä työympäristö. Täällä voit hiihdellä rennosti villasukissa, palaveerata säkkituolissa ja ottaa löylyt toimiston saunassa. Myös sijainti (ihan keskustassa) on huippu, sillä kaikki parhaat lounaspaikat ovat lähellä.
  • Kattava työterveys ja laaja vakuutus.
  • Vaikka monet asiat hoituvat parhaiten toimistolla ja lähellä muuta tiimiä, voit myös halutessasi pitää etäpäiviä.
  • Huvitoimikunta (eli kaikki halukkaat) järjestää kuukausittain yhteistä tekemistä. Tänä vuonna olemme olleet mm. pakohuoneessa, virtuaalipeliluolassa ja viininmaistelussa. Sinäkin voit vaikuttaa, mitä teemme!


Tai kuten front-end developerimme Petri asian kiteytti:

0. aamulla ei ketuta* mennä töihin
1. työkaverit
2. ilmapiiri toimistolla on pääsääntöisesti rento ja stressitön, vaikka olisikin kiire
3. hyvät lounasravintolavaihtoehdot
4. huvitoimikunta
5. työntekijät eivät ole vain resursseja, joita johdetaan tuijottamalla numeroita

(*Petri valitsi tähän alunperin toisen sanan.)

Näin haet!

Emme malttaneet pantata tätä syksyyn, vaikka suurin osa meistä lomaileekin heinäkuussa. Hakemuksia otamme mielellämme vastaan koko kesän ajan, mutta asiaan palaamme vasta elokuun puolella.

Lähetä meille siis osoitteeseen rekry@poutapilvi.fi vapaamuotoinen työhakemus, jossa kerrot miksi olisit juuri oikea tyyppi meille. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Jos haluat kysyä lisää itse tehtävästä, pistä viestiä osoitteeseen tero.parvinen@poutapilvi.fi

Ainiin! Paikka on vakituinen ja paikkakunta Turku.

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä