Haemme kahta WordPress-devaajaa

2.9.2019

Me kaipaamme lisää tekijöitä joukkoomme. Tällä hetkellä haemme kahta WordPress-devaajaa vakituiseen pestiin Turun keskustassa sijaitsevaan toimistoomme.

Kurkkaa myös, millaista arki Poutapilvessä oikeasti on.

WordPress-devaaja projekteihin:

Sinun tehtäväsi on kehittää verkkopalveluita WordPressillä. Käytännössä se tarkoittaa, että luot asiakkaiden tarpeisiin esimerkiksi integraatioita, plugareita, uusia toiminnallisuuksia ja muita räätälöintejä.

Poutapilvessä työskentelet projektipäällikön, käyttöliittymäsuunnittelijan, front-end developerin sekä aina välillä myös konseptisuunnittelijan ja sisältöasiantuntijan kanssa. Työ on kuitenkin itsenäistä. Saat rytmittää työpäiväsi ja -tehtäväsi usein haluamallasi tavalla.

WordPress-devaaja asiakaspalveluun:

Sinun tehtäväsi on pitää huolta asiakkaistamme. Vastaat heidän kysymyksiinsä, ratkaiset heidän ongelmiaan ja autat heitä kehittämään verkkopalveluitaan entistä paremmiksi.

Iso osa työstäsi on kommunikointia asiakkaiden kanssa, mutta teet myös itse muutoksia ja kehitystä heidän verkkopalveluihinsa. Ihan kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin – koko Poutapilven porukka on käytettävissäsi. Sinun tehtäväsi on myös delegoida tehtäviä eteenpäin ja varmistaa, että ne tulevat tehdyksi.

Mutta miksi hakisit töihin juuri Poutapilveen?

Hyviä syitä on monta – esimerkiksi keskellä keskustaa sijaitseva kodinomainen toimisto, rento työilmapiiri tai laajat vakuutukset – mutta kaikista hyvistä syistä nämä kaksi saattavat olla kaikkein tärkeimmät:

1. Poutapilvi on juuri sopivan kokoinen

Poutapilvi ei ole liian iso, eikä liian pieni, vaan juuri sopivan kokoinen. Se tarkoittaa muun muassa tällaisia asioita:

Koodarin ei tarvitse Poutapilvessä piirtää leiskoja tai tuottaa sisältöä. Niitä varten ovat omat asiantuntijansa. Jokainen voi siis keskittyä tekemään täysillä sitä, missä on hyvä.

Toisaalta Poutapilvi on juuri sen kokoinen ja oloinen, että omaa työnkuvaa pääsee kehittämään haluamaansa suuntaan. On oikeastaan vain hienoa, jos olet kiinnostunut vaikkapa saavutettavuudesta, hakukoneoptimoinnista tai Google Analyticsistä.

Yksi juttu vielä. Poutapilven projektit ovat myös mukavan kokoisia. Verkkosivustoja ei Poutapilvessä pullauteta ulos valmisteemalla kolmea päivässä liukuhihnalta, vaan niihin käytetään aikaa ja asiantuntemusta. Toisaalta Poutapilven projektit eivät ole niin isoja, että samaa kohtaa tarvitsisi vääntää vuodesta toiseen, vaan välillä tulee valmistakin.

2. Flätti organisaatiorakenne

Tämän flätimmäksi organisaatiorakenne ei juurikaan voi mennä.

Poutapilven toimitusjohtajan saattaa toisinaan löytää toimistolta maalaamassa seiniä tai kastelemassa viherkasveja muiden töidensä ohella. Ja me muut poutislaiset sitten taas osallistumme halutessamme palveluiden tuotteistukseen, työtapojen ja -ohjelmien valitsemiseen sekä yrityksen kehittämiseen.

Poutapilvessä asioista päätetään yhdessä. Se tarkoittaa, että yhdessä keskustellaan, hankitaanko toimistolle uusi kahvikone ja minkälaiset 20-vuotisjuhlat järjestetään. Rekrytointiin osallistuu useampi poutislainen ja monesta muustakin asiasta päätetään yhdessä.

Entä millaista arki Poutapilvessä sitten on? Kurkkaa toimistolle!

Hae jo!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@poutapilvi.fi. Kerro meille, kuka olet ja miksi sopisit Poutapilveen. Muista mainita palkkatoiveesi ja kumpaa paikkaa haet.

Käymme hakemukset läpi joka perjantai ja palkkaamme sopivan tyypin heti, kun sellainen löytyy – hae siis jo!

Jos haluat kysyä lisää itse tehtävästä, pistä viestiä osoitteeseen tero.parvinen@poutapilvi.fi.

Lue myös:

Arki Poutapilvessä

”Sisältö ensin”, sanoo Poutapilven front-end developer Ville-Veikko Ilén

Käyttöliittymäsuunnittelua ja itsensä haastamista – esittelyssä suunnittelija Mari Nieminen

Ensimmäinen työpäivä Poutapilvessä

 

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä