Hei WordPress-devaaja, tule meille töihin

5.9.2018

Me kaipaamme lisää tekijöitä joukkoomme. Tällä hetkellä haemme WordPress-devaajaa vakituiseen pestiin Turun keskustassa sijaitsevaan toimistoomme.

Kurkkaa myös, millaista arki Poutapilvessä oikeasti on.

Työtehtävä

Sinun tehtäväsi on kehittää verkkopalveluita WordPressillä. Käytännössä se tarkoittaa, että luot asiakkaiden tarpeisiin esimerkiksi integraatiota, plugareita, uusia toiminnallisuuksia ja muita räätälöintejä.

Toimit osana tiimiä, johon kuuluu projektipäällikkö, käyttöliittymäsuunnittelija ja front-end devaaja sekä aika usein myös konseptisuunnittelija ja sisältöasiantuntija.

Mutta miksi hakisit nimenomaan Poutapilveen?

1. Poutapilvi on juuri sopivan kokoinen

Poutapilvi ei ole liian iso, eikä liian pieni, vaan juuri sopivan kokoinen. Ai miksi sen pitäisi kiinnostaa? No koska se tarkoittaa muun muassa tällaisia asioita:

Koodarin ei tarvitse Poutapilvessä piirtää ja palvella asiakkaita. Niitä varten ovat omat asiantuntijat. Jokainen voi siis keskittyä tekemään täysillä sitä, missä on hyvä.

Toisaalta Poutapilvi on juuri sen kokoinen ja oloinen, että omaa työnkuvaa pääsee kehittämään haluamaansa suuntaan. Se on vain hienoa, jos olet kiinnostunut vaikkapa saavutettavuudesta, hakukoneoptimoinnista tai Google Analyticsistä. Esimerkiksi Ville suoritti keväällä saavutettavuussertifikaatin ja Reetta osallistui viime syksynä selkokielikoulutukseen.

Poutapilven projektit ovat pääosin varsin mukavan kokoisia. Se tarkoittaa, ettei verkkosivustoja pullauteta ulos valmisteemalla kolmea päivässä liukuhihnalta, vaan niihin käytetään aikaa ja asiantuntemusta. Toisaalta Poutapilven projektit eivät ole niin isoja, että samaa kohtaa tarvitsisi vääntää vuodesta toiseen, vaan välillä tulee valmistakin.

2. Flätti organisaatiorakenne

Tämän flätimmäksi organisaatiorakenne ei juurikaan voi mennä.

Poutapilven toimitusjohtajan saattaa toisinaan löytää toimistolta maalaamassa seiniä tai kastelemassa viherkasveja muiden töidensä ohella. Ja me muut poutislaiset sitten taas osallistumme halutessamme palveluiden tuotteistukseen, työtapojen ja -ohjelmien valitsemiseen sekä yrityksen kehittämiseen.

Poutapilvessä asioista päätetään yhdessä. Se tarkoittaa, että yhdessä keskustellaan, hankitaanko toimistolle uusi kahvikone ja minkälaiset 20-vuotisjuhlat järjestetään. Rekrytointiin osallistuu useampi poutislainen ja monesta muustakin asiasta päätetään yhdessä.

Entä millaista arki Poutapilvessä sitten on? Kurkkaa toimistolle!

Hae jo!

Emme malta odottaa, että kuulemme, millainen tyyppi sinä olet. Jos kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi 12.10. mennessä osoitteeseen rekry@poutapilvi.fi. Kerro meille, miksi olisit sopiva tyyppi Poutapilveen ja mikä on palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy – hae siis jo!

Jos haluat kysyä lisää itse tehtävästä, pistä viestiä osoitteeseen tero.parvinen@poutapilvi.fi.

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä