Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Customer Care Specialist

Poutapilven toimisto Turussa.

Me tarvitsemme vahvistusta asiakaspalvelutiimiimme Turkuun – asiakkaamme taas mukavaa yhteistyökumppania, joka innostaa ja opastaa heitä jokapäiväisessä työssä. Siksi etsimme ihmisten kanssa viihtyvää tyyppiä vastaamaan asiakkaidemme tukipyyntöihin.

Poutapilven toimisto Turussa.

Mitä siis tekisit työksesi?

Kohtaat uusia ihmisiä reippaasti ja luontevasti. Autat asiakkaitamme, kun heillä on ongelmia verkkosivustonsa käytön kanssa, tai uusi idea toteutettavaksi. Olet hyvä organisoimaan asioita: selvennät ja tarkennat viestejä ja tehtäviä asiakkaan ja Poutapilven tuotantotiimin välillä. 

Toivomme, että asiakaspalvelu vetää sinua ihan aidosti puoleensa. Sinua kiinnostaa olla aktiivisesti tekemisissä asiakkaidemme kanssa. Haluat auttaa ihmisiä. Kuuntelet ja viestit niin, että asiakkaan on helppo ottaa jatkossakin yhteyttä eikä painia ongelmien kanssa yksin. Varmistat, että tarjoamme parhaan ratkaisun asiakkaan ongelmaan. Huolehdit, että asiakkaamme ymmärtävät, mitä ylipäätään tarjoamme ja miksi. 

Opastat asiakkaitamme heidän sisältöjensä kanssa: miten sisältö tuodaan parhaalla mahdollisella tavalla sivuille, ja millainen sisältö verkossa ylipäätään toimii? 

Olet kiinnostunut digimaailmasta, sen tarjoamista viestinnän mahdollisuuksista sekä oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä. Miten sivustoista saa visuaalisesti näyttävämpiä ja suositumpia Googlessa? Tai saavutettavampia ja käyttäjäystävällisempiä? Entä tehokkaampia ja tuottavampia? Miten tätä kaikkea mitataan? Listaa voisi jatkaa pitkäänkin, mutta sinä itse määrittelet loput: mikä sinua on viime aikoina vetänyt puoleensa? 

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa: 

 • Asiakkaiden haasteiden kuunteleminen ja ymmärtäminen
 • Tehtävien ja kysymysten selvittely yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa
 • Asiakkaiden ohjeistaminen ja kouluttaminen, tukimateriaalin tuottaminen
 • Asiakkaiden auttaminen verkkoviestintään liittyvässä ideoinnissa
 • Teknisen jargonin tulkkaaminen asiakkaalle ymmärrettäväksi
 • Työkavereiden auttaminen asiakasviestinnässä ja hallinnollisissa tehtävissä 
 • Asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen

Lisäksi toivomme, että jokin seuraavista osuisi sinuun:

 • Osaat käyttää jotakin julkaisujärjestelmää, kuten WordPressiä tai opit käyttämään erilaisia järjestelmiä nopeasti
 • Esimerkiksi somemarkkinointi, uutiskirjeiden tuottaminen, hakukonemainonta, SEO tai joku muu digimaailmaan liittyvä asia on sinulle tuttua
 • Meillä on käytössä Hubspot, joten kokemus siitä tai muista CRM-järjestelmistä luetaan eduksi
 • Tartut töihin oma-aloitteisesti ja osaat johtaa itseäsi
 • Uskallat tarttua myös itsellesi vieraisiin asioihin ja selvittää niitä omin päin
 • Olet tehnyt asiakaspalvelutyötä.

Pari sanaa Poutapilvestä

Poutapilvi on digitoimisto, joka tekee, ylläpitää ja jatkokehittää verkkosivustoja pääasiassa julkisen sektorin asiakkaille, esimerkiksi kunnille, liitoille ja ministeriöille, mutta myös yrityksille. Tutustu töihimme paremmin Referenssit-sivulla.

Olemme aikaansaava ja kunnianhimoinen yhteisö kukin oman alamme asiantuntijoita, joista on vuosien saatossa hitsautunut taitava tiimi! Jokainen meillä tekee työtään verkkopalveluiden käyttäjä etusijalla. 

Tarjoamme mukavien työkavereiden ja kivan toimiston lisäksi tietysti myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounassetelit. Tällä hetkellä työskentelemme joustavasti sekä kotoa että toimistolta käsin. Väljä ja viihtyisä toimistomme toivottaa tervetulleeksi Turun keskustaan aina kun kaipaat seuraa tai vaikka hyviä lounaspaikkoja. Lisäksi pieni joukko poutislaisia työskentelee Helsingissä Village Worksin tiloissa Lönnrotinkadulla. Etsimme työkaveria ensisijaisesti Turun toimistollemme.

Työsuhde on vakituinen, ja toivomme, että pääsisit aloittamaan työt kanssamme maaliskuussa 2023. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@poutapilvi.fi. Paikka täytetään heti sopivan ihmisen löydyttyä. Jos haluat kysyä lisää tehtävästä, voit laittaa viestiä tulevalle kollegallesi Netalle osoitteeseen: netta.vuorinen@poutapilvi.fi

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten kannattaa pistää hakemusta pikimmiten! 

Poutapilven työntekijät ikkunan takaa kuvattuna.

Suositeltu artikkeli:

Verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus – uusi normaali

Lue artikkeli