Siirry sisältöön

Haku päättynyt: Customer Care Specialist

Hae meille Poutapilveen auttamaan ja opastamaan asiakkaitamme!

Poutapilven tiimi kokoontuneena toimiston rappukäytävään.

Me tarvitsemme vahvistusta asiakaspalveluumme – asiakkaamme taas mukavaa yhteistyökumppania, joka innostaa ja opastaa heitä jokapäiväisessä työssä. Siksi etsimme ihmisten kanssa viihtyvää tyyppiä vastaamaan asiakkaidemme tukipyyntöihin.

Poutapilven tiimi kokoontuneena toimiston rappukäytävään.

Mitä siis tekisit työksesi?

Kohtaat uusia ihmisiä reippaasti ja luontevasti. Autat asiakkaitamme, kun heillä on salasanat hukassa, sisällönsyöttö järjestelmään ei onnistu tai uusi idea toteutettavaksi. Olet hyvä organisoimaan asioita: selvennät ja tarkennat viestejä ja tehtäviä asiakkaiden sekä tiimien välillä. 

Toivomme, että asiakaspalvelu vetää sinua ihan aidosti puoleensa. Sinua kiinnostaa olla aktiivisesti tekemisissä asiakkaidemme kanssa. Haluat auttaa ihmisiä. Kuuntelet ja viestit niin, että asiakkaan on helppo ottaa jatkossakin yhteyttä eikä painia ongelmien kanssa yksin.

Yleinen pohdiskelu kahvikupin äärellä on normisettiä työpäivän aikana! Homma toimii kätevästi myös etänä. ☕️

Varmistat, että tarjoamme parhaan ratkaisun asiakkaan ongelmaan. Huolehdit, että asiakkaamme ymmärtävät, mitä ylipäätään tarjoamme ja miksi. Yllätät asiakkaamme positiivisesti, kun sinulta saa vastausten ja ohjeiden lisäksi inspiroivia ideoita ja vinkkejä verkkoviestintään. 

Opastat asiakkaitamme kaikissa kysymyksissä sekä heidän sisältöjensä kanssa: miten sisältö tuodaan parhaalla mahdollisella tavalla sivuille, ja millainen sisältö verkossa ylipäätään toimii?

Olet kiinnostunut digimaailmasta, sen tarjoamista viestinnän mahdollisuuksista sekä oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä. Miten sivustoista saa visuaalisesti näyttävämpiä ja suositumpia Googlessa? Tai saavutettavampia ja käyttäjäystävällisempiä? Entä tehokkaampia ja tuottavampia? Miten tätä kaikkea mitataan? Listaa voisi jatkaa pitkäänkin, mutta sinä itse määrittelet loput: mikä sinua on viime aikoina vetänyt puoleensa? 

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa: 

 • Asiakkaiden haasteiden kuunteleminen ja ymmärtäminen
 • Tehtävien ja kysymysten selvittely yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa
 • Asiakkaiden auttaminen sisältöön ja viestintään liittyvässä ideoinnissa 
 • Teknisen jargonin tulkkaaminen asiakkaalle ymmärrettäväksi
 • Asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen

Lisäksi toivomme, että jokin seuraavista osuisi sinuun:

 • Osaat käyttää jotakin julkaisujärjestelmää, kuten WordPressiä tai opit käyttämään erilaisia järjestelmiä nopeasti. 
 • Somemarkkinointi, uutiskirjeiden tuottaminen, hakukonemainonta, SEO tai joku muu digimaailmaan liittyvä asia on sinulle tuttua.
 • Tartut töihin oma-aloitteisesti ja osaat johtaa itseäsi.
 • Uskallat tarttua myös itsellesi vieraisiin asioihin ja selvittää niitä omin päin. 
 • Olet tehnyt asiakaspalvelutyötä.

Myös tällaisia töitä saattaa tulla vastaan:

 • Poutapilven sisällöntuotannossa avustaminen
 • Poutapilven markkinoinnissa avustaminen

Pari sanaa Poutapilvestä

Poutapilvestä voisi kirjoittaa monta pitkää postausta, mutta sanotaan nyt näin:

Poutapilvi on digitoimisto, joka tekee käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita niin yrityksille, yhdistyksille, ministeriöille kuin pörssiyhtiöillekin. Olemme aikaansaava ja kunnianhimoinen yhteisö kukin oman alamme asiantuntijoita, joista on vuosien saatossa hitsautunut taitava tiimi! Jokainen meillä tekee työtään verkkopalveluiden käyttäjä etusijalla.

Ihmiset viihtyvät täällä. Suurimmalla osalla on monta vuotta takana – monilla jopa toistakymmentä. Se johtuu siitä, että vapautta ja vastuuta on sopivassa suhteessa. Asioihin pääsee vaikuttamaan ja omaa työnkuvaansa pystyy kehittämään. Tarjoamme mukavien työkavereiden ja kivan toimiston lisäksi tietysti myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounassetelit. Tällä hetkellä suurin osa meistä naputtaa konettaan kotikonttorilla, mutta väljä ja viihtyisä toimistomme sallii työnteon turvallisesti myös näinä aikoina. Tulevaisuudessa toivomme näkevämme toisiamme vielä enemmän livenä, mutta haluamme myös mahdollistaa etätyön hyvistä puolista nauttimisen jatkossakin. 

Kurkkaa vielä kulissien taakse ja katso, miltä arki Poutapilvessä näyttää!

Työsuhde on määräaikainen (15.12.2021 saakka), ja toivomme, että pääsisit aloittamaan työt kanssamme helmikuussa 2021. 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@poutapilvi.fi. Paikka täytetään heti sopivan ihmisen löydyttyä. 

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä, voit laittaa viestiä tulevalle kollegallesi Netalle osoitteeseen: netta.vuorinen@poutapilvi.fi

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten kannattaa pistää hakemusta pikimmiten! 

Poutapilven työntekijät istuskelevat toimiston sohvilla.

Suositeltu artikkeli:

Arki Poutapilvessä – kurkkaa toimistoon!

Lue artikkeli