Siirry sisältöön

Netta Vuorinen

Iloisia uutisia – Poutapilven asiakaspalvelutiimi kasvaa

Hyviä uutisia Poutapilven asiakaspalvelusta: meitä on nykyään kolme! Jatkossa Poutapilven tuessa sinua palvelee tuttuun tapaan Netta sekä uudet tiimikaverit, Riitta ja Oskari, ja autamme sinua tarvittaessa koko Poutis-tiimin voimin.

Poutapilven tuki keskittyy nykyisten asiakkaidemme palvelemiseen kaikenlaisissa verkkosivujen haasteissa, pulmissa ja ideoissa. Meidän kauttamme hoituvat kätevästi skriptiasennukset ja erilaisten lisäosien käyttöönotto. Tarvittaessa annamme käyttötukea tai koulutusta esimerkiksi sisällöntuotantoon, saavutettavuuteen tai verkkosivujesi käyttöjärjestelmään liittyen – kaikki kysymykset ovat sallittuja. Jos jokin sivuihin liittyvä asia on rikki, hukassa tai et tiedä miten toimia, olethan siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Sama pätee, jos mielessäsi on jatkokehitysideoita tai pientä uudistusta sivullesi.

Tavoitat meidät kaikki osoitteesta tuki@poutapilvi.fi. Kun lähetät meille sähköpostia, viestisi kirjautuu tukipyynnöksi asiakaspalvelujärjestelmäämme. Saat paluupostina kuittauksen, joka sisältää tukipyyntösi tunnisteen sekä linkin, josta voit käydä tarkistamassa tukipyyntösi tilan ja siihen tulleet viestit. Me käymme pyyntösi läpi ja olemme sinuun yhteydessä ratkaisun, palaverin tai kehitysehdotuksen kanssa.

Jos mielessäsi on kiireistä asiaa, meille voi myös soitella. Olemme arkisin langan päässä hätätapausten varalta klo 8–16 numerossa 020 7280 649.

Tutustu Poutapilven tukitiimiin!

Netta

“Kun soitat Poutiksen tukeen, puhelimeen vastaan aika usein minä. Olen sosiaalinen ja mielelläni uutta oppiva tyyppi, ja siksi viihdynkin asiakaspalvelutyössä mainiosti“ 

“Minä ja tiimitoverini Riitta otamme tukipyynnöt vastaan ja etsimme meiltä oikeat henkilöt asiaa hoitamaan. Osa tukipyynnöistä hoituu myös suoraan meidän työpöydällämme. Tällä hetkellä autan asiakkaita erityisesti sisällöntuotannon haasteissa, evästeasioiden ja Googlen palvelujen kanssa. Olen aikaisemmin työskennellyt toimittajana sekä markkinoinnin ja viestinnän parissa, eli voin tarvittaessa auttaa sinua vaikkapa sosiaalisen median tai verkkokirjoittamisen kanssa.”

Riitta

“Minä olen Poutapilven asiakaspalvelun tuorein vahvistus. Mukavaa päästä tutustumaan teihin ja verkkosivuihinne! Minulla on pitkä kokemus asiakaspalvelutehtävistä, ja asiakkaan tarpeet ja toiveet ovatkin työni ydin.” 

“Tyyppinä olen analyyttinen ja käytännöllinen ongelmanratkaisija. Otan siis mielelläni tutkittavaksi monenlaisia haasteita, jotta sinun ei tarvitse pohtia niitä yksin.”

Oskari

Henkilökuva Oskari Haaristosta

“Olemmekin saattaneet tavata verkkosivuprojektin merkeissä aikaisemmin, sillä olen työskennellyt Poutiksella projektipäällikkönä jo hyvän tovin. Jatkossa keskityn enemmän teihin nykyisiin asiakkaisiin ja verkkosivujenne tarpeisiin. Se tarkoittaa, että saatan aika ajoin soitella sinulle ja tarkistaa, onko kaikki hyvin tai tarvitsetko apuamme jossain asiassa – eli autan sinua verkkosivujesi jatkokehityksessä parhaani mukaan.”

Henkilökuva Oskari Haaristosta