Siirry sisältöön

Netta Vuorinen

Poutapilven johto uudistuu – toimitusjohtajaksi Samuli Marjamäki

Poutapilven johtoporras kokee kesällä muutoksia: toimitusjohtajamme Juha Harjula siirtyy Poutapilven operatiiviseksi johtajaksi heinäkuussa 2021. Uutena toimitusjohtajana aloittaa Samuli Marjamäki.

Poutapilven perustaja Juha Harjula on luotsannut yritystään yli 20 vuoden ajan. Toimitusjohtaja vaihtuu siis ensimmäistä kertaa Poutapilven historian aikana. Samuli Marjamäki puolestaan on tehnyt pitkän uran Poutapilvellä projektipäällikkönä ja myynnin ammattilaisena. Roolien muutos on Poutapilven johtokaksikolle paitsi uusi ja kiinnostava haaste, myös strateginen valinta.

”Tämä muutos antaa meille mahdollisuuksia uudistua ja mennä yrityksenä eteenpäin”, Juha toteaa.

”Samuli pääsee toimitusjohtajana aidosti edustamaan Poutapilveä ja syventämään yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Minä puolestani voin keskittyä Poutapilven päivittäiseen toimintaan ja arjen asioihin operatiivisen johtajan roolissa.”

Poutapilvi pyrkii kasvuun

Poutapilvessä eletään mukavaa kasvun aikaa. Parinkymmenen hengen tiimimme on saanut keväällä lisävahvistuksia niin asiakaspalveluun, projektijohtoon kuin suunnitteluunkin.

”Muutaman viime vuoden aikana toimintamme on kehittynyt muun muassa haastavampien projektien myötä, ja tietenkin haemme kasvua myös tulevina vuosina. Siksi totesimme, että on aika kehittää ja uudistaa myös yrityksen johtoa”, kertoo Juha.

Lähitulevaisuudessa Poutapilven johtokaksikko aikoo keskittyä niin asiakaskokemuksen ja markkinoinnin kehitykseen kuin sisäisiinkin asioihin. Samuli kertoo, että suunnitelmissa on muun muassa strategian uudistaminen. Ensin panostetaan kuitenkin projektityöhön.

”Toistaiseksi olen vielä siirtymäkaudella, eli olen projektipäällikkönä mukana nyt käynnissä olevissa verkkosivuprojekteissa. Niiden valmistuessa siirryn joustavasti kohti täysipainoista toimitusjohtajan roolia. Uudet projektipäällikkömme Amanda Goman ja Saara Jansson luotsaavat jatkossa uudet projektit maaliin”, kertoo Samuli.

”Kesälomakauden jälkeen tiimimme kasvaa myös yhdellä sisältöasiantuntijalla, jotta voimme palvella asiakkaita jatkossa entistä paremmin myös sillä saralla.”

Suositeltu artikkeli:

Saimme lisäpaukkuja projektijohtoon, suunnitteluun ja tukeen – sekä entistä enemmän naurua

Lue artikkeli

Suositeltu artikkeli:

Iloisia uutisia – Poutapilven asiakaspalvelutiimi kasvaa

Lue artikkeli