Siirry sisältöön

Netta Vuorinen

Saimme lisäpaukkuja projektijohtoon, suunnitteluun ja tukeen – sekä entistä enemmän naurua

Poutapilven osaava tekijäjoukko on kevään aikana kasvanut uusilla tähdillä! Olemme saaneet vahvistusta kolmelle eri osa-alueelle: projektijohtoon, suunnitteluun sekä asiakaspalveluun. Tervetuloa tiimiimme Amanda, Erica ja Riitta!

Amanda

Henkilökuva Amanda Goman

”Olen koulutukseltani tietojärjestelmätieteilijä ja perehtynyt teknologian ja ihmisen väliseen vuorovaikutukseen. Viihdyn parhaiten silloin, kun saan kehittää prosesseja ja johtaa niin asiakas- kuin muutosprojektejakin – eli olla siellä missä tapahtuu”, kertoo Amanda.  

“Olen erityisen kiinnostunut palvelumuotoilusta. Siksi on hienoa, että pääsen tässä työssä luomaan asiakkaidemme käyttäjille aiempaa parempia ja intuitiivisempia tapoja asioida, kuulua yhteisöihin ja osallistua ympäröivään maailmaan.”  

“Toimin projektien vetämisen lisäksi täysin uudessa roolissa asiakaskokemusjohtajana, eli asiakkaat saattavat kohdata minut myös erilaisten asiakashaastatteluiden ja -kyselyiden parissa. Tavoitteenani on kehittää asiakkaidemme eri kosketuspisteitä Poutapilven kanssa asioidessa sekä parantaa asiakaskokemuksemme mittaamista.”

Aikaisemmin Amanda on työskennellyt muun muassa konsulttihommissa. Niiltä ajoilta hänellä on lämpimät muistot. 

“Mieleenpainuvimpia muistoja konsultointiajoiltani ovat olleet hetket, jolloin olen saanut tiimin innostumaan käsillä olevasta projektista huolimatta ympäröivästä kiireen ilmapiiristä. Olen ehdottomasti parhaimmillani niin kutsutussa kaaoksen hallinnassa: silloin minusta kuoriutuu ratkaisukeskeinen, fokusoitunut ja tehokas”, kertoo Amanda.

Yhdestä en työssäni luovu, ja se on nauru – positiivisesta ja optimistisesta asenteesta saan myös usein eniten hyvää palautetta.

Amanda Goman

Tuoreet työkaverit voivat myös jo vahvistaa, että Amandan nauru tarttuu – ja kuuluu.

Erica

Henkilökuva Erica Kraappa

Seuraavaksi itsestään kertoo suunnittelijamme Erica, jolla on vahva visuaalinen silmä ja suuri intohimo työtään kohtaan. Alunperin Erica suunnitteli työllistyvänsä mainosalalle, mutta digimaailma vei mukanaan. 

“Työssäni nautin siitä, kun onnistun yhdistämään toimivan käyttöliittymän visuaalisuuteen.  Digimaailmassa minua kiehtoo ketteryys ja innovatiivisuus. Erityisen paljon pidän infografiikoiden suunnittelusta, sillä niissä täytyy saada tietoa esitettyä visuaalisesti ja tiiviisti”, kertoo Erica. 

“Työuralleni on mahtunut monenlaisia projekteja käyttöliittymien, visuaalisen suunnittelun, brändien ja kuvittamisen parissa. Olen aikaisemmin työskennellyt muun muassa Finnairin kanssa, ja se antoi minulle mahdollisuuden seurata digitaalista kehitystä aitiopaikalta. Nokialla työskennellessäni näin myös mobiilisuunnittelun kehityskaaren.”

“Kohtaan asiakkaita erityisen paljon projektin alkuvaiheessa. Silloin teemme hyvin tiivistä yhteistyötä työpajojen ja taustamateriaalien parissa, jotta saamme yhteisvoimin hiottua konseptin, käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen toivotunlaiseksi. Seuraan työn etenemistä myös projektin siirtyessä tuotantoon, jotta lopullinen tuote vastaa yhdessä tehtyjä suunnitelmia”, sanoo Erica. 

Koen yhä iloa ja onnistumisen tunnetta, kun saan esitellä työni tuloksia asiakkaalle – aivan kuten opiskeluaikoinani yli 20 vuotta sitten.

Erica Kraappa

“Tilaisuus työskennellä Poutapilvellä kiehtoi minua, sillä toivoin uusia haasteita, enemmän vastuuta ja vaativampia projekteja, joita pääsisin kokonaisvaltaisesti edistämään. Lisäksi läheinen yhteistyö koko tiimin kanssa viehätti minua. Asun Paraisilla joten Turun toimisto on sopivan lähellä.”

Riitta

Henkilökuva Riitta Kuukkala

Kun projekti on valmis, verkkopalvelun ylläpitäjät saattavat huomata erilaisia lisätarpeita. Toisinaan eteen voi tulla myös yllättäviä tilanteita tai pulmia. Tällöin heidän apunaan on Riitta, asiakaspalvelumme valoisa ja järjestelmällinen ammattilainen. 

Riitta kertoo työskennelleensä aikaisemmin hyvin samankaltaisissa työtehtävissä. Poutapilvelle häntä veti kiinnostus uuden oppimiseen sekä mahdollisuus katsoa maailmaa ja työelämää uudenlaisesta vinkkelistä. 

”Olen työskennellyt erilaisissa koordinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä vientiteollisuudessa leijonanosan työhistoriastani. Kokemukseni suuryritysten kansainvälisestä kaupasta ja myynnin tuesta on tuonut minulle ripeää rauhallisuutta ja ongelmanratkaisukykyä vaativiinkin tilanteisiin”, sanoo Riitta. 

Suurin onnistumisen hetkeni on aina ollut asiakkaan asioiden lutviutuminen, oli kyse sitten tärkeämmistä kaupoista tai jostain pienestä, mutta harmillisesta kuprusta.

Riitta Kuukkala

“Asiakaspalvelu on työni ydin ja asiakkaamme kohtaavat minut siirtyessään projektivaiheesta asiakaspalvelun huomaan, mahdollisesti jo projektin päätöspalaverissa. Tällä hetkellä päivittäisessä työssäni otan koppia asiakkaiden meille joko puhelimitse tai asiakaspalvelujärjestelmän kautta lähettämistä tukipyynnöistä, joista osan selvitän itse ja loput siirrän tiimille sopivan henkilön osaaviin käsiin“, Riitta kuvailee. 

“Pöydälleni laskeutuvat tukipyynnöt käsittelevät useimmiten erilaisia korjauksia, pienempiä lisäkehitystöitä sekä käyttötukea. Jatkossa minun olisi tarkoitus perehtyä enemmän myös esimerkiksi evästeasennuksiin sekä analytiikkaan, joten näidenkin aiheiden parissa tulen asiakkaitamme kohtaamaan.”

Suositeltu artikkeli:

Iloisia uutisia – Poutapilven asiakaspalvelutiimi kasvaa

Lue artikkeli