Palvelut

Valitse tulokselliset verkkopalvelut

Meidän tavoitteemme on luoda ainutlaatuisia verkkopalveluita, jotka tuottavat tulosta asiakkaillemme. Toimimme strategia, sisältö ja käytettävyys edellä. Siksi palveluistamme on hyötyä liiketoiminnalle. Ei turhaa kikkailua, vaan tuloksellisia palveluita.

Digital

Poikkeuksellisen toimivia verkkopalveluja

Sinä tunnet organisaatiosi. Me tunnemme verkkopalvelut. Yhdistetään siis osaamisemme ja luodaan jotakin poikkeuksellisen toimivaa.

Verkkosivusto

Moderni verkkosivusto ei ole vain sähköinen esite tai tietovarasto. Se on tavoitteellinen työkalu, joka tuottaa liiketoiminnan mukaisia tuloksia.

Verkkolehti

Ehkä teillä on jo perinteinen asiakaslehti tai muuta hyvää sisältöä. Viedään se nyt myös verkkoon ja muutetaan organisaationne mediaksi. Jos sisältöä ei vielä ole, luodaan sitä.

Intra- ja ekstranetit

Intranet ja ekstranet voivat olla paljon enemmän kuin ilmoitustauluja. Ne voivat olla innovaatioalustoja, jotka auttavat menestymään.

Pelillistäminen

Pelillistäminen mahdollistaa vaikeiden asioiden ja isojen kokonaisuuksien havainnollistamisen helposti. Se tekee verkkopalvelusta myös koukuttavan.

Verkkokauppa

Mitä ikinä myyt, sen tulisi olla myös verkossa. Siellä asiakkaatkin ovat. Hyvä verkkokauppa on kaupan lisäksi paikka etsiä tietoa ja vertailla tuotteita.

Kysy meiltä, minkälaista palvelua voisimme tarjota sinun organisaatiollesi.

Klaus Holm
040 513 2251
klaus.holm@poutapilvi.fi

Applications

Räätälöityjä sovelluksia ja toteutuksia

Jotain uutta ja erilaista, jotain organisaatiosi tarpeisiin räätälöityä. Jotain, mitä muilla ei ole. Ole rohkea - haasta meidät.

Verkkosovellukset

Me räätälöimme ideasi ja tarpeesi toimiviksi verkkosovelluksiksi. Sinulla ei tarvitse olla kuin alustava ajatus – me hiomme sen ja hoidamme toteutuksen.

Mobiilisovellukset

Mobiilissa palvelun laatu punnitaan. Suorituskyvyllä ja käyttöliittymällä on väliä. Meidän palvelumme yllättävät käyttäjät iloisesti mobiilissakin.

Palvelinratkaisut

Saat kauttamme räätälöidyt palvelimet tilanteisiin, joissa palvelimella on väliä.

Kreisit ideat

Kun haluat jotain aivan uutta ja erilaista, kutsu meidät kylään. Meillä on valmiudet ideoida ja toteuttaa palveluja, joita kilpailijoillasi ei ole.

Integraatiot ja rajapinnat

Meillä on kokemusta mm. jäsenrekistereistä, verkkokaupoista, HR- ja koulutusjärjestelmistä, tuote- ja yhteystietokannoista, ERP- ja CRM-järjestelmistä sekä materiaalipankeista ja säätiedoista. Työkaluvalikoimaamme kuuluvat esim. SOAP, WebServices, Curl, JSON ja Active Directory.

Kysy meiltä, minkälaisia toteutuksia voisimme ideoida sinun organisaatiollesi.

Sampo Kunttu
040 194 8401
sampo.kunttu@poutapilvi.fi

Content

Vakuuta, vaikuta ja löydy

Keskinkertainen sisältö ei enää riitä. Sisältöpalvelujemme avulla vakuutat, vaikutat, herätät tunteita ja löydyt hakukoneista.

Sisällöntuotanto

Unohda keskinkertaisuus. Tee organisaatiostasi kiinnostava sisällöillä, jotka puhuttelevat kohderyhmiä.

Asiantuntijaviestintä

Muodosta organisaatiosi asiantuntijoista itseohjautuva viestintäjoukkue ja moninkertaista vaikuttavuutesi.

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen suunnittelu on enemmän kuin kauniita kuvia, värejä ja fontteja. Se on tapa vaikuttaa alitajuisesti kohderyhmän käyttäytymiseen.

Tarinankerronta verkossa

Kaikki rakastavat tarinoita. Ne saavat meidät reagoimaan ja toimimaan. Mikset siis hyödyntäisi niitä myös verkossa?

Some ja sisältömarkkinointi

Muuta organisaatiosi mediaksi. Puhuttele kohderyhmiä heitä kiinnostavilla sisällöillä. Ota yritysblogi ja eri some-kanavat haltuun.

Tiedon visualisointi

Infograafit ja tiedon visualisointi mahdollistavat suuren tietomäärän välittämisen helposti lähestyttävällä tavalla.

Hakukoneystävällinen sisältö

Ymmärrä, kuinka hakukoneet toimivat ja hyödynnä tietoa sisällöntuotannossa. Opi tutkimaan avainsanoja ja tuottamaan sisältöjä, jotka löytyvät.

Sisältöstrategia

Sinulle, joka haluat sisällöiltä enemmän. Me hiomme kanssasi sisältöstrategian, asetamme tavoitteet ja autamme saavuttamaan ne.

Strategy + Results

Strategian avulla saat tuloksia

Organisaatiosi menestys toimii tavoitteena kaikelle, mitä teemme. Siksi autamme sinua saamaan enemmän irti verkosta.

Palvelumuotoilu

Yhdistämme organisaatiosi liiketoiminnalliset tavoitteet ja käyttäjien tarpeet tehokkaaksi palvelukonseptiksi, joka on valmis toteutettavaksi.

Informaatioarkkitehtuuri

Informaatioähkyn aikakautena selkeys korostuu. Informaatioarkkitehtuurilla ja rakennesuunnittelulla on kriittinen rooli erityisesti isoissa verkkopalveluissa.

Käyttäjäymmärrys

Tutustu verkkopalvelusi käyttäjiin. Opi heidän tarpeensa ja toiveensa, vastaa niihin ja saa heidät palaamaan.

Digistrategia

Organisaatiollasi on jo strategia – mutta onko sillä digistrategia? Meidän avullamme muutat liiketoimintasi tavoitteet menestykseksi verkossa.

Mittarit ja seuranta

Hyödyt verkkopalvelusta huomattavasti enemmän, kun määrittelet sille meidän avullamme tavoitteet ja pyrit saavuttamaan ne.

Tuloksellisuus

Muuta verkkopalvelusi esitteestä tai tietovarastosta tulokselliseksi työkaluksi. Luodaan yhdessä pohja verkkopalvelulle, joka maksaa itsensä takaisin.

Kysy, kuinka voimme auttaa sinunkin organisaatiotasi menestymään verkossa.

Tero Parvinen
050 527 3642
tero.parvinen@poutapilvi.fi

Miksi Poutapilvi?

Meidän kanssamme lopputulos ei välttämättä ole sitä, mitä ajattelit sen olevan. Se on jotain paljon parempaa.

Me nimittäin haastamme sinua näkemään verkkopalvelut uudella tavalla. Muotoilemme organisaatiosi liiketoiminnasta digitaalisia palveluita, jollaisia et ole edes ajatellut.

Tule mukaan, siitä tulee hienoa!

Ole rohkea, haasta meidät

Digimaailma on mahdollisuuksia täynnä. Melkein mitä tahansa voidaan toteuttaa. Me olemme rakentaneet jo kaksi asiakkaidemme rakastamaa julkaisujärjestelmää ja räätälöineet niitä satoihin eri tarpeisiin sopiviksi, toteuttaneet useita integraatiota, rajapintoja ja erilaisia järjestelmiä.

Meillä on kokemusta, näkemystä ja palava kiinnostus luoda poikkeuksellisia verkkopalveluja.

Mikset siis haastaisi meitä tekemään juuri jotain sellaista, mitä tarvitset?

Julkaisujärjestelmämme mahdollistavat verkkopalvelusi perustamisen, kehittämisen ja laajentamisen, sekä vaivattoman ylläpidon ja monipuoliset hallintamahdollisuudet.

Tutustu julkaisujärjestelmiimme