Applications

Räätälöityjä sovelluksia ja toteutuksia

Meillä on kokemusta, näkemystä ja palava halu päästä luomaan jotakin täysin mullistavaa, poikkeuksellista, ainutlaatuista. Me olemme rakentaneet jo kaksi omaa julkaisujärjestelmää, joita asiakkaamme rakastavat. Olemme myös räätälöineet niitä satoihin yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi ja toteuttaneet lukemattomia integraatiota, rajapintoja ja verkkosovelluksia. Mikset siis haastaisi meitä tekemään sinullekin jotakin, millä erotut joukosta?

Verkkosovellukset

Me räätälöimme ideasi ja tarpeesi toimiviksi verkkosovelluksiksi. Sinulla ei tarvitse olla kuin alustava ajatus - me hiomme sen ja hoidamme toteutuksen.

Palvelinratkaisut

Saat kauttamme räätälöidyt palvelimet tilanteisiin, joissa palvelimella on väliä.

Integraatiot ja rajapinnat

Meillä on kokemusta mm. jäsenrekistereistä, verkkokaupoista, HR- ja koulutusjärjestelmistä, tuote- ja yhteystietokannoista, ERP- ja CRM-järjestelmistä sekä materiaalipankeista ja säätiedoista. Työkaluvalikoimaamme kuuluvat esim. SOAP, WebServices, Curl, JSON ja Active Directory.

Mobiilisovellukset

Mobiilissa palvelun laatu punnitaan. Suorituskyvyllä ja käyttöliittymällä on väliä. Meidän palvelumme yllättävät käyttäjät iloisesti mobiilissakin.

Kreisit ideat

Kun haluat jotain aivan uutta ja erilaista, kutsu meidät kylään. Meillä on valmiudet ideoida ja toteuttaa palveluja, joita kilpailijoillasi ei ole.

Kysy meiltä, minkälaisia toteutuksia voisimme ideoida sinun organisaatiollesi.

Sampo Kunttu
040 194 8401