Siirry sisältöön

Asiakaspalvelu

Pilvenhahtuvat vaaleansinisellä taivaalla.

Saitko juuri idean, jonka haluaisit toteuttaa verkkosivuillesi? Onko sinulla haasteita sisällöntuotannossa? Onko sivullasi jotain rikki? Tällaisissa tilanteissa asiakaspalvelumme auttaa. 

Mitä ja kenelle?

Asiakaspalvelumme auttaa myös muissa kuin ongelmatilanteissa – esimerkiksi silloin, kun sivustolle tarvitaan pientä päivitystä ja jatkokehitystä tai kun haluat siirtää sivustosi ylläpidon meidän vastuullemme.

Asiakaspalvelussamme hoituvat seuraavat asiat:

  • palvelupyynnöt ja tuki 
  • jatkokehitys
  • hosting
  • saavutettavuus

Miten me sen teemme?

Asiakaspalvelu Netta Vuorinen

Kun tarvitset apua vaikkapa sivuston ylläpidossa tai jokin ei toimi, voit laittaa meille tukipyyntöä. Käsittelemme ne aina mahdollisimman nopeasti kohtuullisen vasteajan puitteissa. Tukipyynnöt laskutetaan toteutuneiden tuntien mukaisesti.

Lisätilauksista sekä asiakaskohtaisista muutos- ja jatkokehitystöistä teemme lähtökohtaisesti aina tarjouksen. Tällaisissakin tilanteissa saat apua asiakaspalvelustamme.

Asiakaspalvelu Netta Vuorinen

Miten hyödyt?

Ranteessa oleva älykello näyttää ajaksi 8.36.

Saamme usein asiakkailtamme palautetta loistavasta asiakaspalvelustamme! Vastaamme nopeasti ja asiantuntevasti kaikkiin pyyntöihin. Organisaatiosi voi huoletta keskittyä vain sisällön ylläpitoon ja kehittämiseen, kun kaikki muu sivuston toiminta hoituu meidän puolestamme.

Asiakaspalvelumme tavoitat arkisin klo 8–16 numerosta 0207 280 649 tai sähköpostitse tuki@poutapilvi.fi.

Ranteessa oleva älykello näyttää ajaksi 8.36.

Tyytyväisiä asiakkaitamme: