Siirry sisältöön

Sisällöt

Yksinäinen päivänkakkara kurkottaa kallioisesta maisemasta.

Verkkopalvelussa sisältö ilmaisee, miksi organisaatio on olemassa. Se kertoo, mitä organisaatio tekee, kenelle ja miten. Sisältö muodostaa yhteyden organisaation ja asiakkaan välille.

Mikä sisältö?

Sisältöihin kannattaa todella panostaa! Autamme yrityksiä ja organisaatioita paketoimaan verkkopalveluidensa sisällöt merkityksellisiksi, laadukkaiksi ja käyttäjää kiinnostaviksi viesteiksi. 

Sisältöpalvelujamme ovat:

  • sisällöntuotannon koordinointi ja tuki
  • hakukoneoptimointi (SEO)
  • sosiaalinen media
  • koulutukset

Miten me sen teemme?

Poutapilven työntekijä kirjoittamassa työpisteellään.

Verkkopalveluprojekteissamme sisältöjä aletaan työstää heti projektin käynnistyessä. Tarkoituksena on saada yksi projektin isoimmista työvaiheista sujuvasti liikkeelle ja ajoissa valmiiksi. Valmiin sisällön avulla on myös helpompaa suunnitella käyttöliittymä, jossa sisältö ja käytettävyys toimivat saumattomasti yhdessä. 

Sisällöntuotanto etenee sisältöstrategiemme opastuksella. He organisoivat ja sparraavat sisällöntuotantoa sekä tarvittaessa myös editoivat tekstiä ja tuottavat valmista materiaalia. 

Projektikohtaisesti järjestämme 1–2 työpajaa, joissa käsitellään verkkopalvelun sisällöllisiä tarpeita. Lisäksi koulutamme esimerkiksi hakukoneoptimointiin, toimivaan verkkosisältöön tai vaikkapa sosiaaliseen mediaan liittyvissä kysymyksissä. 

Poutapilven työntekijä kirjoittamassa työpisteellään.

Miten hyödyt?

Kamera ja iPad lepäävät sammaloituneella kalliolla.

Panostamalla sisältöihin saat merkityksellisen ja toimivan verkkopalvelun, jonne käyttäjät palaavat yhä uudelleen. Helpotat omaa työtäsi, kun annat meidän vastata sisällöntuotannon strategiasta, koordinoinnista ja laadusta. 

Osaamisemme avullamme varmistat, että uusi verkkopalvelu sisältöineen tarjoaa ratkaisuja asiakkaillesi juuri heidän toiveidensa pohjalta.

Aloitetaanko kirjoitushommat?

Kamera ja iPad lepäävät sammaloituneella kalliolla.

Nämäkin asiakkaamme hyödynsivät apuamme sisällöntuotannossa: