Hyönteismaailma

Hyönteismaailma ratkoo kuluttajien haasteita

Kun googlaat melkein mitä tahansa hyönteisiin liittyvää, saat hakutulokseksi todennäköisesti Hyönteismaailma-sivuston. Eikä se ole mikään ihme, sillä sivusto kattaa valtavan määrän tietoa hyönteisistä. Se onkin suosittu sivusto, jolla vierailee kymmeniä tuhansia kuluttajia kuukausittain – kesällä kävijämäärät nousevat yli sataan tuhanteen.

Sivusto uudistettiin, jotta se palvelisi käyttäjiä ja ylläpitäjiä

Hyonteismaailmaa lähdettiin uudistamaan, koska sivusto ei vastannut teknisiltä ominaisuuksiltaan nykypäivän vaatimuksia.

Se oli hidas ja vaikea käyttää. Lisäksi sivuston päivittäminen oli hankalaa ja aikaa vievää. Tähän haluttiin ratkaisu, joka mahdollistaisi helpon ja nopean ylläpidon, ja vastaisi viimeisimpiä teknisiä vaatimuksia.

Avaimet käteen –ratkaisu muutamassa kuukaudessa

Hyonteismaailmaa lähdettiin rakentamaan ripeällä vauhdilla ja avaimet käteen –ratkaisuna. Siitä haluttiin kuluttajia palveleva tietopankki, joka palvelee kuumimpana sesonkina eli kesällä. Vaikka sivusto on laaja kokonaisuus, saatiin sivusto ulos vain muutamassa kuukaudessa.

”Uudistus sujui helposti avaimet käteen -periaatteella. Ulkoasusta tuli raikas ja selkeä. Mikä tärkeintä, päivittäminen ja ylläpito on helppoa ja nopeaa P4-julkaisujärjestelmällä. Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. ”

Reija Niemi, Transmeri

Sivuston pohjana toimii tietokanta

Sivuston pohjalle valittiin tietokanta, joka mahdollistaa eri tyyppisten sisältöjen joustavan ristiinlinkittämisen. Se tekee laajan sivuston ylläpitämisestä helppoa ja ohjaa loppukäyttäjää syventymään luontevasti asiaan.

Minkälainen tietokanta palvelisi sinua ylläpitäjänä ja sivustosi käyttäjiä? Kysy meiltä.

Klaus Holm
040 513 2251

www.hyonteismaailma.fi

Näin aloitat

Aloittaminen on kaikkein vaikeinta. Jokainen projekti tuntuu aluksi mahdottoman suurelta kokonaisuudelta.

Oikeasti se on kuitenkin helppoa. Kaikkea ei tarvitse tietää, osata tai tehdä heti. Pitää vain ottaa ensimmäinen askel.

Sinun ei tarvitse vielä tietää mitään. Julkaisujärjestelmän tai minkään muunkaan ei tarvitse olla selvillä. Me autamme sinua kysymään oikeat kysymykset ja määrittelemään tarpeesi. Olemme siinä nimittäin melkoisen taitavia. Ja teemme sitä vieläpä mielellämme!

Ensimmäinen askel on helppo.

Jätä meille vain puhelinnumerosi tai sähköpostisoitteesi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jätä yhteystietosi