K1 Katsastus

Monta järjestelmää, yhtenäinen käyttökokemus

Ajanvaraus, jäsenrekisteri, tuotehallinta, asiakastiedot, verkkopalvelu – yritykset hyödyntävät monenlaisia järjestelmiä. Useat niistä näkyvät myös asiakkaille. Käyttökokemuksen ei tarvitse rikkoutua, vaikka järjestelmiä olisi monta.

TAVOITE

Rikkonaisesta käyttökokemuksesta yhtenäinen

Ennen uudistusta K1 Katsastuksen sivuilla käyttökokemus oli rikkonainen, sillä verkkosivusto ja ajanvaraus eivät pelanneet yhteen. Lisäksi sivut eivät olleet responsiiviset eli ne eivät toimineet eri päätelaitteilla.

Sivusto ei siis palvellut tavoitteita tai käyttäjiä. Siihen haluttiin muutos. Tavoitteena oli yhdenmukaistaa käyttökokemus ja alkaa palvella käyttäjiä myös mobiilissa.

RATKAISU

Tarkkasilmäinen käyttöliittymäsuunnittelu ja hyvä yhteistyö

K1 Katsastuksen verkkosivusto ja ajanvaraus yhdistettiin sujuvaksi kokonaisuudeksi huolellisella käyttöliittymäsuunnittelulla. Kaksi järjestelmää ja yksi käyttöliittymäsuunnittelija. Näin käyttökokemuksesta hiottiin saumaton. Käyttäjä ei huomaa eroa kahden järjestelmän välillä, vaan saa asiansa hoidettua sujuvasti.

Tälläiseen uudistukseen vaaditaan myös hyvää yhteistyötä. Kolmen eri tahon välinen avoin dialogi ja sujuva kommunikaatio varmistivat, että lopputulos onnistui.

Samalla uudistimme sisällöt - huumoria unohtamatta

Verkkosisällöissä tärkeää ei ole vain hyvä kieli, vaan myös oikeanlainen muotoilu ja hakukoneystävällisyyden huomioiminen. Useimmissa projekteissa sisällöt tuottavat asiakkaalle eniten vaivaa. K1 Katsastus päätti säästää omia resurssejaan ja valitsi meidät tuottamaan sisällöt. Me teimme sen – käyttäjiä, hakukoneita ja huumoria unohtamatta.

Meidän kanssamme voit olla varma, että käyttökokemus on yhtenäinen ja sisällöt kunnossa. Kysy lisää.

Reetta Vahanen
050 400 3686

k1katsastus.fi

Julkaisujärjestelmämme mahdollistavat verkkopalvelusi perustamisen, kehittämisen ja laajentamisen, sekä vaivattoman ylläpidon ja monipuoliset hallintamahdollisuudet

Tutustu julkaistujärjestelmiimme

Näin aloitat

Aloittaminen on kaikkein vaikeinta. Jokainen projekti tuntuu aluksi mahdottoman suurelta kokonaisuudelta.

Oikeasti se on kuitenkin helppoa. Kaikkea ei tarvitse tietää, osata tai tehdä heti. Pitää vain ottaa ensimmäinen askel.

Sinun ei tarvitse vielä tietää mitään. Julkaisujärjestelmän tai minkään muunkaan ei tarvitse olla selvillä. Me autamme sinua kysymään oikeat kysymykset ja määrittelemään tarpeesi. Olemme siinä nimittäin melkoisen taitavia. Ja teemme sitä vieläpä mielellämme!

Ensimmäinen askel on helppo.

Jätä meille vain puhelinnumerosi tai sähköpostisoitteesi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jätä yhteystietosi