Työturvallisuuskeskus

Näin laaja sivusto ja rakenne selkeytetään

Verkkosivustoilla on tapana paisua. Niin kävi myös Työturvallisuuskeskukselle. Uudistuksen yhteydessä he kuitenkin päättivät panostaa käyttäjäystävällisyyteen ja selkeyttää sivustoa mittavasti. Lue, kuinka rakenne ja sisällöt selkeytettiin verkkopalvelu-uudistuksen yhteydessä.

TAVOITE

Mittava sisältöuudistus ja selkeämpi rakenne

Päänavigaatiossa oli 20 eri sivua, monta erillistä verkkopalvelua ja päällekkäisiä sisältöjä. Työturvallisuuskeskuksella olikin valtava tarve uudistua.

Tavoitteeksi asetettiin kristallinkirkas sivusto, jonka mittava määrä sisältöä palvelee käyttäjiä. Sanoma piti kohdentaa, rakenne selkeyttää ja sisällöt uudistaa.

RATKAISU

Informaatioarkkitehtuuri ja uudet sisällöt

Kun sivusto on laaja, on kriittistä aloittaa uudistus perusteista. Työturvallisuuskeskuksen kanssa panostimme aluksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä on sivuston merkitys?
  • Mihin sivustolla pyritään?
  • Miten se palvelee käyttäjiä?

Rohkea konseptointi, huolellinen rakennesuunnittelu ja käyttäjälähtöinen sisällöntuotanto mahdollistivat kokonaisuuden, joka ilahduttaa käyttäjiä ja ohjaa eteenpäin intuitiivisesti.

Verkkosivustojen toteuttamisen ja käyttäjien toiminnan hyvin tuntevan asiantuntijan sparraus avaa näkemään omat sisällöt tuoreista näkökulmista.
Kerttuli Harjanne, Työturvallisuuskeskus

Nämä palvelut Työturvallisuuskeskus valitsi

Työturvallisuuskeskuksen sivustouudistuksessa tärkeässä roolissa olivat alkuvaiheen työpajat, joiden avulla tavoite pidettiin kirkkaana mielessä. Tinkimättömällä rakennesuunnittelulla varmistettiin selkeä sivusto ja käyttäjälähtöisellä sisällöntuotannolla se, että sanoma menee perille.

Me voimme auttaa sinuakin selkeyttämään verkkosivustosi. Kysy lisää.

Klaus Holm
040 513 2251

ttk.fi

Julkaisujärjestelmämme mahdollistavat verkkopalvelusi perustamisen, kehittämisen ja laajentamisen, sekä vaivattoman ylläpidon ja monipuoliset hallintomahdollisuudet

Tutustu julkaistujärjestelmiimme

Näin aloitat

Aloittaminen on kaikkein vaikeinta. Jokainen projekti tuntuu aluksi mahdottoman suurelta kokonaisuudelta.

Oikeasti se on kuitenkin helppoa. Kaikkea ei tarvitse tietää, osata tai tehdä heti. Pitää vain ottaa ensimmäinen askel.

Sinun ei tarvitse vielä tietää mitään. Julkaisujärjestelmän tai minkään muunkaan ei tarvitse olla selvillä. Me autamme sinua kysymään oikeat kysymykset ja määrittelemään tarpeesi. Olemme siinä nimittäin melkoisen taitavia. Ja teemme sitä vieläpä mielellämme!

Ensimmäinen askel on helppo.

Jätä meille vain puhelinnumerosi tai sähköpostisoitteesi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jätä yhteystietosi