Työt

Juuri jotain sinun näköistäsi ja kokoistasi

Olemme saaneet kunnian toteuttaa palveluja sadoille organisaatioille ministeriöistä pörssiyhtiöihin ja yhdistyksistä pk-yrityksiin. Kaikille on yhteistä halu tehdä verkossa jotain ainutlaatuista ja toimivaa. Luomme jotakin odotuksesi ylittävää – jotain uutta, jotain entistä parempaa. Ei turhaa kikkailua, vaan aidosti tuloksellisia palveluita.

Uusimmat julkaisut

Julkaisu

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan kuntaa, joissa on asukkaita yhteensä lähes 200 000.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Pirkanmaan Jätehuolto

17 kunnan ja asukkaiden oma yhtiö, joka tekee joka päivä yhdessä satoja ympäristötekoja.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Valtion liikuntaneuvosto

Valtion liikuntaneuvosto on opetus- ja kulttuuriministeriön asiantuntijaelin. Poutapilvi suunnitteli ja toteutti liikuntaneuvostolle paitsi uuden verkkopalvelun, myös erilaisia painotuotteita.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Veroväki-lehti

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Ulvilan kaupunki

Ulvilan kaupunki on Satakunnassa sijaitseva, noin 13 000 asukkaan vireä kaupunki. Poutapilvi sai kunnian suunnitella ja toteuttaa Ulvilalle uudet verkkopalvelut WordPress-alustalla.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Suvanto Trucks

Suvanto Trucks on tällä hetkellä Suomen suurin itsenäinen käytettyjen kuorma-autojen myyjä ja pohjoismaisista myyjistä kolmen suurimman joukossa. Poutapilvi vastasi palvelun konseptista, ulkoasusta ja toteutuksesta.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Psykologi-lehti

Psykologi on Psykologiliiton verkkolehti, joka tarjoaa mielenkiintoisia artikkeleita alasta eri teemojen mukaan lajiteltuna. Poutapilvi vastasi verkkolehden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Diak-vuosikatsaus 2018

Miltä näytti suurimman sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjän vuosi 2018? Poutapilven suunnittelema ja toteuttama vuosikatsaus kertoo sen näyttävässä muodossa.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Kurikka.fi

Kurikan kaupunki halusi mahdollisimman hyvin kuntalaisia palvelevat verkkosivut. Poutapilvi vastasi palvelun konseptoinnista, ulkoasun ja käyttöliittymän suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Elinluovutuskortti.fi

Sairaus, jonka ainoa hoitomuoto on elinsiirto, voi koskettaa yhtä hyvin sinua kuin lähimmäistäsikin. Elinluovutuskortti on edelleen tärkeää löytyä lompakosta.

Tutustu julkaisuun

Palveluihimme luottavat myös:

logo-akavanerityisalat logo-inlook logo-keva logo-motiva logo-kierratyskeskus k1-logo logo-plm logo-kkv logo-pss logo-valmet port-of-turku-logo logo-tampereensrk logo-ttk hus-logo diak-logo

Ravitsemme kasvua ja kehitystä asiantuntevilla tukipalveluillamme. Mutkattomasti ja rennosti, suurten projektien kasvattamalla ammattitaidolla.

Tutustu palveluihimme