Työt

Juuri jotain sinun näköistäsi ja kokoistasi

Olemme saaneet kunnian toteuttaa palveluja sadoille organisaatioille ministeriöistä pörssiyhtiöihin ja yhdistyksistä pk-yrityksiin. Kaikille on yhteistä halu tehdä verkossa jotain ainutlaatuista ja toimivaa. Luomme jotakin odotuksesi ylittävää – jotain uutta, jotain entistä parempaa. Ei turhaa kikkailua, vaan aidosti tuloksellisia palveluita.

Uusimmat julkaisut

Julkaisu

Psykologi-lehti

Psykologi on Psykologiliiton verkkolehti, joka tarjoaa mielenkiintoisia artikkeleita alasta eri teemojen mukaan lajiteltuna. Poutapilvi vastasi verkkolehden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Diak-vuosikatsaus 2018

Miltä näytti suurimman sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjän vuosi 2018? Poutapilven suunnittelema ja toteuttama vuosikatsaus kertoo sen näyttävässä muodossa.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Kurikka.fi

Kurikan kaupunki halusi mahdollisimman hyvin kuntalaisia palvelevat verkkosivut. Poutapilvi vastasi palvelun konseptoinnista, ulkoasun ja käyttöliittymän suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Elinluovutuskortti.fi

Sairaus, jonka ainoa hoitomuoto on elinsiirto, voi koskettaa yhtä hyvin sinua kuin lähimmäistäsikin. Elinluovutuskortti on edelleen tärkeää löytyä lompakosta.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Dialogi-verkkolehti

Diakonia-ammattikorkeakoulun Dialogi-verkkolehti on pullollaan mielenkiintoista sisältöä jaoteltuna teemoihin, ilmiöihin, ihmisiin ja puheenvuoroihin.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Helsinki Ring of Industry

Pääkaupunkiseutu haluaa houkutella kansainvälisiä teollisuus- ja logistiikkayrityksiä. Teimme alueen markkinointiin näyttävän verkkopalvelun konkretisoimaan alueen potentiaalia.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Saavutettavuusdirektiivi.fi

Tavoite on, että kaikki voisivat käyttää digitaalisia palveluita tilanteesta riippumatta. Mutta mitä direktiivi tarkoittaa käytännössä?

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Aboard-verkkolehti

Aboard on taustoittava ja tietoa monipuolisesti kokoava asiantuntijalehti, joka kertoo ajankohtaisista kuljetukseen ja logistiikkaan sekä Turun Sataman yritystoimintaan liittyvistä aiheista.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Kelan toimihenkilöt ry

Yhdistyksen 4300 jäsentä kaipasivat toimivampaa digitaalista palvelua. Poutapilvi suunniteli ja toteutti tuloksellisen sivuston.

Tutustu julkaisuun
Julkaisu

Color Mask Art

Color Mask Art Gemstones Collection hiusvärisarja sai myös värikkään verkkopalvelun.

Tutustu julkaisuun

Palveluihimme luottavat myös:

logo-akavanerityisalat logo-inlook logo-keva logo-motiva logo-kierratyskeskus k1-logo logo-plm logo-kkv logo-pss logo-valmet port-of-turku-logo logo-tampereensrk logo-ttk hus-logo diak-logo

Ravitsemme kasvua ja kehitystä asiantuntevilla tukipalveluillamme. Mutkattomasti ja rennosti, suurten projektien kasvattamalla ammattitaidolla.

Tutustu palveluihimme