Siirry sisältöön

Verkkopalvelut

Aidosti merkityksellisiä digitaalisia palveluita

Laadukas verkkopalvelu on yrityksen tärkein markkinointikanava: yhteys ihmisen ja yrityksen välillä. Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset verkkopalveluprojektit ammattitaidolla ja kunnianhimolla. Suurten ja haastavien kokonaisuuksien rakentaminen on intohimomme, mutta teemme samanlaisella palolla myös osaprojekteja ja konsultointia, sillä tiedämme, miten kokonaisuudessa jokaisella palalla on oma tärkeä paikkansa.

Luomme aina jotain odotukset ylittävää – jotain uutta, jotain entistä parempaa. Ei siis turhaa kikkailua, vaan aidosti kaikin puolin toimivia palveluita.

Palvelumuotoilu

Lähdemme verkkopalvelun suunnittelussa liikkeelle taustatutkimuksella, jotta opimme tuntemaan käyttäjän ja häntä kiinnostavat asiat. Uskomme, että kattava käyttäjätutkimus tarjoaa parhaiten tietoa siitä, mitä käyttäjä haluaa, miten hän etsii tietoa, tai mitkä digitaaliset trendit häntä ohjaavat.

Kohderyhmä- ja käyttäjäymmärrys
Konseptointi
Sisältöstrategia

Suunnittelu

Mielestämme verkkopalvelu on onnistunut kokonaisuus, kun kaikki sen palaset tukevat saumattomasti toisiaan. Meille on tärkeää, että sisällöt ja niitä tukeva ulkoasu tekevät yhdessä palvelun käyttämisestä vaivatonta ja luontevaa.

Sisällönsuunnittelu
Rakennesuunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu (UX)
Visuaalinen suunnittelu

Teknologia

Meille turvallinen ja toimiva teknologia ei ole koskaan itseisarvo, vaan välttämätön hyvä. Valitsemme asiakkaillemme aina parhaat tekniset ratkaisut, jotta palvelun käyttäminen olisi mahdollisimman sujuvaa kaikille.

Palvelun tekninen toteutus
Integraatiot
Taustajärjestelmät ja API:t

Mittarit ja seuranta

 Kun palvelun on oltava kaikkien saavutettavissa, olemme siihen paras kumppani suunnittelusta toteutukseen. Haluttaessa asennamme palveluun analytiikkatyökalut ja seuraamme palvelun käyttöä.

Analytiikka
Käyttäjätestaukset
Saavutettavuus

Ylläpito ja kehitys

Pidämme huolta verkkopalvelun kehityksestä ja ylläpidosta myös toteutuksen jälkeen. Tarjoamme asiakkaillemme ylivertaista asiakaspalvelua pieniin ja suuriin ongelmiin.

Analytiikka
Saavutettavuus

Näin projekti etenee kanssamme

Strateginen näkemys

Toiminnan tavoitteet
Strategiset määrittelyt
Palvelun tavoitteet ja mittarit

Konseptointi

Kohderyhmä- ja käyttäjäymmärrys
Palvelumuotoilu ja käyttäjäpolut
Sisältökonsepti

Suunnittelu

Sisällön suunnittelu
Rakennesuunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Visuaalinen suunnittelu

Toteutus ja testaus

Sisällöntuotanto
Tekninen toteutus
Käyttötestaus

Tuki ja kehitys

Asiakaspalvelu
Ylläpito
Analytiikka, seuranta ja kehitys