Siirry sisältöön

WordPress verkkosivut, joustavaa ja luotettavaa julkaisemista

Tietokoneen lepää sammaloituneella kalliolla.

Rakennamme verkkopalvelut avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmällä. Verkkopalvelu räätälöidään vastaamaan asiakkaittesi tarpeita, organisaatiosi ja toimintatapasi lähtökohdista. Web designin mahdollisuudet ovat WordPressillä monipuoliset eikä ylläpitäjien tarpeita tarvitse myöskään unohtaa.

Ota yhteyttä

Miksi WordPress CMS?

Jos WordPress on päätynyt listallesi mahdollisena ratkaisuna, olet varmasti miettinyt avoimen lähdekoodin hyötyjä. WordPress maailman suurimpana julkaisualustana tarjoaa avoimen lähdekoodin etuja parhaimmillaan.

Laajan tuen ansiosta työkalu kehittyy jatkuvasti. Toisaalta valmiiden lisäosien saatavuus, toisaalta järjestelmän räätälöitävyys ovat huippuluokkaa. Sovellus on ylläpitäjällekin helppo käyttää. WordPressissä on myös paljon valmista julkaisemiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että WordPress projektit ovat tyypillisesti hinnaltaan kilpailukykyisiä.

WordPressin käyttäjänä voit myös unohtaa huonoimman mahdollisen syyn verkkopalvelun päivittämiseen: alustan tai sen version vanhentumisen. WordPress alustan päivittäminen uuteen versioon hyvin toteutetussa palvelussa on helppoa. WordPress tarjoaa myös erinomaisen lähtökohdan saavutettavien verkkopalveluiden toteuttamiseen. Se tukee hyvälaatuista teknistä SEOa.

Kun verkkosivun toiminnallisuudessa on erityisiä vaatimuksia, voi olla järkevää rakentaa palvelu tai sen osa ns. headless-toteutuksena. Sisällön ylläpito onnistuu silloin tutusta ja turvallisesta WordPress -käyttöliittymästä, mutta palvelun julkisella puolella näkyvälle toteutukselle ja web designille on käytännössä rajattomat mahdollisuudet ja esim. sovellusmaiset ominaisuudet tai vaikka vaativa suorituskykyoptimointi on mahdollista. Esimerkiksi Pidä Saaristo Siistinä -sivuston Roope-kartta on hyvä esimerkki headless-toteutuksen mahdollisuuksista.

Joustavuudessaan alusta on omaa luokkaansa, ehkä tärkeimpiä laajennuksia palveluun ovat joustava monikielisyyden tuki ja mahdollisuus laajentaa verkkosivustosta aina verkkokauppaan tai online-yhteisöön saakka. WordPress myös integroituu helposti tärkeisiin digitaalisen markkinoinnin ja myynnin työkaluihin, esim. analytiikka, HubSpot ja muut markkinoinnin automaation työkalut, maksujärjestelmät…

Tuloksellisia verkkopalveluita

Toimintavarmuus, saavutettavuus ja käytettävyys ovat olennaisia asioita verkkopalvelun rakentamisessa. Käyttäjä odottaa, että sivusto latautuu nopeasti, on helppo käyttää ja ohjaa häntä tekemään sivustolla oikeita valintoja. 

Useimmat verkkoprojektit hyötyvät palvelun konseptin hiomisesta ja brändin kirkastamisesta. Tavoitteena on yleensä tarjota asiakkaan polulle digitaalisia kosketuspisteitä, jopa digitalisoida polku kokonaisuudessaan. Tätä työtä on tarkasteltava asiakkaan näkökulmasta, mikäli halutaan hyviä tuloksia. Palvelun kehitystä ohjaavat mittarit on hyvä miettiä jo projektin alkuvaiheessa. Jatkuvan kehittämisen periaatteella verkkosivuston toimivuutta seurataan systemaattisesti ja parempiin tuloksiin pyritään sitkeästi palvelua kehittäen ja optimoiden.

Miten me sen teemme?

Poutapilven työntekijä työskentelemässä työpisteellään.

Yli 20 vuoden kokemuksella verkkopalvelutoteutuksista. Asiantuntijamme kartoittavat sivuston toiminnalliset ja tekniset tarpeet jo projektin alkuvaiheessa. Mittarit tulosten seurantaa ja jatkuvaa kehittämistä varten määritellään yhdessä kanssasi.

Palvelumuotoilu: tutkimukset, haastattelut, tarvekartoitus ja sisällölliset seikat antavat kaikki vihjeitä siitä, miten sivusto tai sovellus kannattaa toteuttaa ja julkaisujärjestelmä rakentaa niin, että se palvelee käyttäjiä ja ylläpitäjiä parhaiten. Suunnittelu etenee laadukkaaseen ja näyttävään designiin.

Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat integraatiot ja varmistamme, että vaadittavat saavutettavuuskriteerit täyttyvät.

Poutapilven työntekijä työskentelemässä työpisteellään.

Miten hyödyt?

Henkilö katselee älypuhelimen näytöltä karttapalvelua.

Saat sivuston, jota on helppo ylläpitää ja asiakkaidesi käyttää. Jatkuva, tuloksiin perustuva kehittäminen on joustavan alustan ansiosta helppoa. Sivusto on responsiivinen, lujatekoinen, varma ja saavutettava. 

Henkilö katselee älypuhelimen näytöltä karttapalvelua.

WordPress taipuu monenlaisiin verkkopalveluihin: