Siirry sisältöön

WooCommerce verkkokauppa skaalautuu ja mukautuu tarpeisiisi

Verkkokauppa-alusta, joka toisaalta skaalautuu vaativiinkin projekteihin, mutta on toisaalta suhteellisen helposti käyttöönotettavissa yksinkertaisempiin tarpeisiin? WooCommercen kanssa mahdollisuudet verkkokaupan kehittämisessä ja tulosten parantamisessa eivät lopu kesken. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan helppokäyttöisen ja tehokkaan verkkokaupan.

Ota yhteyttä

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta

WooCommerce on WordPressin suosittu ja monipuolinen laajennus, jonka avulla on mahdollista toteuttaa pienet ja suuret verkkokaupat, niin palveluiden ja muiden aineettomien hyödykkeiden kuin monipuolisten tuotteidenkin myyntiin. Responsiivinen verkkokaupparatkaisu toimii kaikilla päätelaitteilla.

Miksi WooCommerce?

WooCommerce ja WordPress jakavat paljon samoja maailman suurimman avoimeen lähdekoodiin perustuvan julkaisualustan etuja. WooCommerce on verkkokaupparatkaisu, jolla on maailman suurin kehittäjäyhteisö, siksi alusta kehittyy jatkuvasti ja nopeasti. Lisäosien saatavuus esim. maksujärjestelmiin ja paikallisten logistiikkayritysten järjestelmiin on huippuluokkaa.

WooCommerce on erittäin mukautettava, niin kaupan käyttöliittymän kuin tuotevalikoiman variaatioiden ja järjestämismahdollisuuksienkin osalta. Se tukee erilaisia kanta-asiakkuusohjelmia ja monipuolisia tarjous/alennuskäytäntöjä. Myynnin raportointi on järjestelmässä kattavaa, se on myös sekä laajennettavissa, että integroitavissa. Perusasennuksessa on jo paljon valmista, siksi projektit ovat hinnaltaan tyypillisesti erittäin kilpailukykyisiä. Järjestelmän arkkitehtuuri mahdollistaa myös pitkälle menevän räätälöinnin. WordPress maailmasta tuttuun tapaan ylläpitäjääkään ei ole unohdettu, verkkokaupan ylläpitäminen on käyttäjäystävällistä.

WooCommerce myös integroituu helposti tärkeisiin digitaalisen markkinoinnin ja myynnin työkaluihin, esim. analytiikkaan, HubSpotiin ja muihin markkinoinnin automaation työkaluihin. Tuotefiidin julkaiseminen dynaamista mainontaa varten on helppoa.

Me toteutamme helppokäyttöisiä verkkokauppoja

Poutapilven työntekijät yhteiskuvassa.

Asiantuntijamme kartoittavat verkkokaupan toiminnalliset ja tekniset tarpeet, tuotetietojen rakenteen, varastonhallinnan ja logistiikan vaatimukset yli 20 vuoden kokemuksella tuloksekkaista verkkopalvelutoteutuksista. Mittarit tulosten seurantaa ja jatkuvaa kehittämistä varten määritellään yhdessä kanssasi.

Tutkimukset, haastattelut, tarvekartoitus ja sisällölliset seikat antavat kaikki vihjeitä siitä, miten verkkokauppa kannattaa toteuttaa ja ylläpito rakentaa niin, että se palvelee käyttäjiä ja ylläpitäjiä parhaiten.

Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat integraatiot niin omiin järjestelmiisi kuin ulkopuolelle (esim. maksujärjestelmät ja logistiikka) ja varmistamme, että vaadittavat saavutettavuuskriteerit täyttyvät.

Poutapilven työntekijät yhteiskuvassa.

Miten hyödyt?

Saat verkkokaupan, jota on helppo ylläpitää ja asiakkaidesi käyttää. Jatkuva, tuloksiin perustuva kehittäminen on joustavan ratkaisun ansiosta helppoa. Verkkokauppa on responsiivinen, lujatekoinen, varma ja saavutettava.