Kesäinen tervehdys toimitusjohtajalta

26.6.2014

Hyvä asiakkaamme

Haluan lämpimästi kiittää luottamuksestasi Poutapilven palveluihin.

Seuraamme alan hurjaa kehitystä, tuotamme julkaisujärjestelmiä, suunnittelemme ja toteutamme yhä merkityksellisempiä verkkopalvelukokonaisuuksia. Haluamme olla edelläkävijä, jotta saisitte käyttöönne sloganimme mukaisia, odotukset ylittäviä verkkopalveluja.

Meille on tärkeää palvella kaikkia asiakkaitamme huolella. Joukkonne on mittava. Asiakasuskollisuutenne on ollut huippuluokkaa ja se kannustaa meitä kovasti eteenpäin.

Asiakastyytyväisyyttä mittaamme vuosittain ja tämänvuotisetkin tulokset ilahduttavat meitä. Teistä 90% oli palveluihimme hyvin tyytyväisiä. Kehitysvinkkejä ja kriitiikkiä meille antoi 10%. Näitä luemme suurennuslasilla. Kiitos kaikesta palautteesta.

Maisema on uusin tuotteemme, jonka olemme tuoneet markkinoille kuluvana keväänä. Iso ohjelmistoprojekti on toisaalta valmis ja toisaalta ei. Kyseessä on julkaisujärjestelmätuote, kuten P4, toinen kivijalkamme. Valikoimassamme on nyt kaksi suomalaista ohjelmistotuotetta, joilla pystymme entistä paremmin vastaamaan erilaisiin käyttötarpeisiin.

Verkkopalvelut ja palvelukonseptit eivät tule koskaan valmiiksi – ja niin ei ole tarkoituskaan. Tarinat ovat vailla päätöstä, koska maailma muovautuu. Digitaalinenkin maailma kehittyy, mukautuu ja suuntaa uusiin uomiin kaiken aikaa. Poutapilven tuotteet ja palvelut elävät maailman mukana. Se on niiden lyömätön vahvuus.

Poutapilvi on yksi johtavista julkaisujärjestelmätoimittajista Suomessa. Palveluidemme kautta tavoitetaan kuukausittain yli 5 miljoonaa ihmistä.

Teemme työtämme Sinulle ja haluamme olla siinä ensiluokkaisia.

Toivotan antoisia hetkiä palveluidemme parissa ja aurinkoista kesää.

Juha Harjula
toimitusjohtaja
Poutapilvi web design Oy

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä