Siirry sisältöön

Juha Harjula

Työt jatkuvat koronaviruksesta huolimatta

Suomessa tuskin on montaakaan ihmistä, johon koronavirus ei vaikuttaisi millään tavoin. Niinpä myös me Poutapilvellä pelaamme varman päälle pitääksemme huolta sekä meistä itsestämme että teistä asiakkaista. Mitä se käytännössä tarkoittaa?

  • Toimistollamme saattaa olla hieman tavallista hiljaisempaa, mutta muuten työt jatkuvat tavalliseen tapaan. Etäpalaverit ja -koulutukset ovat meille entuudestaan tuttuja tapoja työskennellä, sillä meillä on asiakkaita ympäri Suomen ja hiukan myös ulkomailla.

  • Joustamme puolin ja toisin, kun tarve on. Jos näyttää siltä, että yrityksessänne täytyy järjestellä kevään aikatauluja uusiksi koronatilanteen vuoksi, ei hätää. Kerro siitä meille, niin sovitaan miten edetään.

  • Mietityttääkö, miten työpaja voi onnistua etänä? Vallan mainiosti. Projektipäällikkömme on teihin yhteydessä etukäteen ja testaa, että yhteydet pelaavat. Samalla käydään lyhyesti läpi, miten käyttämämme Miro-sovellus toimii. Lisäksi meillä on käytössä muun muassa Google Hangouts Meet -videoneuvottelutyökalu.

  • Tuntuuko, että kokoukseen osallistuminen etäyhteydellä ei ole sinulle vielä tuttua? Ei hätää, me neuvomme sinut alkuun. Olemme muun muassa julkaisseet käytännön ohjeita etäkokoustamisesta sivuillamme.

  • Kysyttävää, toiveita? Jokin pikainen viilaus saitille vaikkapa koronatiedottamista varten? Olemme kuulolla ja autamme parhaamme mukaan. Ota yhteyttä tuki@poutapilvi.fi tai soita arkisin klo 8–16 numeroon 020 7280 649.

Ja lopuksi se tärkein: pidetään toisistamme huolta! Asioilla on tapana järjestyä.

Suositeltu artikkeli:

Etäkokouksia ja etätyöpajoja: miten saat niistä eniten irti?

Lue artikkeli