Lupa olla utelias

26.9.2014

Kohtaako, se mitä kerrot yrityksestäsi tai yhteisöstäsi vierailijan odotukset? Mitä jos kysyisit asiantuntijalta? Siellä hän on verkkosivustollasi.

Poutapilven palveluihin on lisätty verkkopalvelun käyttökokemuksen mittari. Mittauksen tuloksena voit joko tyytyväisenä todeta sivustonne palvelevan ja täyttävän mutkitta käyttäjiensä odotukset tai saada eväitä verkkopalvelunne jatkokehityksen suuntaamiseen. Käyttäjän arvio on rikastava lisä oman näkemyksesi ohella ennen verkkopalvelun remontin toteutusta.

Investoi tutkimukseen ja saat selkeässä raportissa tietoa siitä,

•    millaista sisältöä hän hakee sivustoltasi

•    onko sivustollasi tarpeeksi tietoa

•    onko se hyödyllistä ja mielenkiintoista

•    mitä hakemaansa sisältöä hän ei löytänyt sivustoltasi

•    löytyikö haettu tieto vaivattomasti

•    onko sivustolla navigointi ylipäätään helppoa

•    pitääkö hän sivustosi ulkoasua modernina, muista erottuvana

•    antaako sivustosi riittävästi vuorovaikutusmahdollisuuksia ja palautekanavia

Sivustolla kävijä on aktiivinen palautteen antaja ja arvostaa sitä, että kysyt hänen mielipidettään. Kokemuksemme mukaan kävijä kertoo mielellään, mitä asioita hän kaipaisi nykyiseltä verkkopalvelultasi enemmän ja mitä asioita hän siinä haluaisi kehittää.

Poutapilvi käy kanssasi läpi palautteen perustalta syntyvät konkreettiset verkkopalvelun kehittämisehdotukset.

Arviointiosan lisäksi saat raporttiisi kävijädemografiat, vierailujen tiheyden ja kävijöiden käyttämät päätelaitteet. Pääsääntöisesti verkkopalveluja tutkaillaan ja sisältöjä etsitään nykyään älypuhelimilla. Siksipä kannattaa arvioida sivustonne skaalautuvuutta ja onko sitä miellyttävä käyttää miltä tahansa päätelaitteelta.

Ota sivuston kehittämisen ja muotoilun osaksi käyttäjän antama palaute!

 

”Tutkimus oli meille hedelmällinen. Se vahvisti omia näkemyksiämme ja kehityslinjauksia verkkopalvelumme osa-alueiden hienosäädön suhteen. Viemme palautetta rivakasti käytäntöön. Spontaani, käyttäjien antama kommentointi verkkopalvelustamme oli monipuolista ja ilahduttavan positiivista. Suosittelemme rohkeasti ottamaan käyttäjien palautteen osaksi verkkosivuston muotoilua ja kehittämistä.”

– Markus Jahnsson, tiedotussihteeri

 

Me Poutapilvessä tarjoamme sinulle tinkimätöntä ammattitaitoa verkkopalvelujen luomisessa ja kehittämisessä, oli sitten kyse tekniikasta, sisällöstä, ulkoasusta, uuden palvelun käyttöön- otosta tai verkkosivuston käyttäjäkokemuksen tutkimuksesta.

Meillä on yli vuosikymmen kestäneitä asiakaskumppanuuksia ja vahva asema kansallisilla markkinoilla. Palveluihimme luottavat esimerkiksi ministeriöt, Puolustusvoimat, kaupungit, oppilaitokset sekä lukuisat yritykset ja yhteisöt.

Kiinnostuitko käyttökokemusraportista? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä