Poutislaisten suosikit – 7 kirjaa kesäksi

21.6.2016

Kesälomat lähestyvät. Vihdoin aikaa levittää viltti mökkilaiturille tai terassille, pysyä kaukana Facebookista, työsähköpostista ja Instagramista, avata kirja ja keskittyä siihen ihan kaikessa rauhassa. Me koostimme sinulle listan suosikkikirjoistamme. Jos et siis vielä tiedä, mitä lukisit, harkitse jotakin näistä.

Suunnittelijan suosikki:

Ahaa-elämyksiä verkkokäyttäytymisestä

“Olin vaihtamassa alaa mainossuunnittelusta käyttöliittymäsuunnitteluun, kun luin tämän kirjan. Se avasi silmät monella tapaa ja tarjosi runsaasti ahaa-elämyksiä. Kirjassa on monia konkreettisia huomioita ja oivalluksia ihmisten käyttäytymisestä erityisesti verkossa. Se opetti paljon esimerkiksi siitä, miten ihmiset lukevat verkkosivuja tai keskittyvät käsillä olevaan tehtävään ja tekevät päätöksiä. Voisi jopa sanoa, että käyttäjät toimivat verkossa edelleen miltei luolamiesmäisten vaistojen ohjaamina.”

100 Things Every Designer Needs to Know About People – Susan M. Weinschenk

Verkkokehittäjän suosikki:

Jokaisen verkkokehittäjän tulisi lukea tämä

“Smashing Book on loistava kirja, joka jokaisen verkkokehittäjän (erityisesti front end -kehittäjän!) tulisi lukea. Teos kattaa useita aiheita verkkopalvelun suunnittelusta tekniikoihin.”

Smashing book – useita kirjoittajia

Toimitusjohtajan suosikki x 2:

Klassikkoromaani ja business-kirjallisuutta

“Isoimman vaikutuksen minuun on tehnyt J. D. Sallingerin Sieppari ruispellossa. Luin sen kouluaikoina, kuten varmaan moni muukin, ja jostakin syystä se jäi hyvin mieleen. Business-kirjallisuudesta Jari Parantaisen Pölli tästä! on kiinnostava teos.”

Sieppari ruispellossa – J. D. Sallinger
Pölli tästä! – Jari Parantainen

Sisällöntuottajan suosikki:

Inspiroiva lukuelämys kesälomalle

“Kesällä haluan rentoutua ja inspiroitua. Diane von Furstenbergin omaelämäkerta on täydellinen tähän tarkoitukseen. Huikea menestystarina tytöstä, jonka äiti selviytyi keskitysleireiltä, ja joka on onnistunut vaikeuksien kautta luomaan upean yrityksen ja siinä samalla elämään aika ihanaa elämää. Kirja on täynnä loistavia elämänohjeita!”

Diane Von Furstenberg: The Woman I Wanted to Be

Järjestelmäkehittäjän suosikki:

Suositellaan luettavaksi rantatuolissa ja avoimin mielin

“Katleena Kortesuon ja Jarkko Kurvisen Blogimarkkinointi kuvailee, miksi blogi ei ole vain yksi verkkosivu muiden joukossa, vaan todella kätevä ja tuottoisa työväline. Sopii kaikille, jotka ovat perustamassa blogin tai perustaneet jo, mutta haluavat saada siitä enemmän irti. Ehdottomasti lukemisen arvoinen!”

Blogmarkkinointi – Katleena Kortesuo ja Jarkko Kurvinen

Jaa omat suosikkisi – ja mielipiteesi näistä – kommenttiosiossa!

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä